Zorgnetwerk LINC (Laarne inclusief)

Heel wat inwoners van Laarne hebben een talent dat ze graag willen delen, andere inwoners hebben een hulpvraag. De talentenscouts bezoeken buurtbewoners en vangen signalen voor nood en hulp op. Allen samen vormen zij het zorgnetwerk “LINC”. 

De centrumleider, Mevr. Nathalie Van Achte organiseert dit zorgnetwerk vanuit het lokaal dienstencentrum (OCMW-dienst). Samen met de talentenscouts gaat Nathalie op zoek naar mensen die met hun talent iemand willen helpen of mensen die graag wat extra hulp willen. Zo zorgen we voor een zorgzame buurt waar het aangenaam wonen is.

Wil je zelf een talentenscout worden, heb je een talent of een wens of wil je gewoon wat meer info? Neem gerust contact op met Nathalie Van Achte op het e-mailadres nathalie.vanachte@zorgband.be.

HOPLR - Om het zorgnetwerk LINC digitaal te versterken werd begin 2018 beslist om in te zetten op Hoplr, een sociaal netwerk gericht op verschillende buurten binnen de gemeente. Meer info over Hoplr vind je in de flyer in het welkomstpakket. Registreer je snel op Hoplr, leer je (nieuwe) buren kennen en bouw mee aan een zorgzame buurt.