Werk zoeken

FOD Werkgelegenheid publiceert nieuwe uitgave van brochure “Wegwijs in de eerste job”

Er is een nieuwe uitgave beschikbaar van de brochure "Wegwijs in de eerste job".

De publicatie is bestemd voor jongeren die hun studies beëindigd of stopgezet hebben en die hun intrede doen op de arbeidsmarkt. Men beschrijft de stappen die moeten gezet worden. Een gedeelte handelt over het werken als zelfstandige en het werken in het buitenland. Jongeren vinden er eveneens talrijke tips over het opstellen van een cv met begeleidende brief en over het sollicitatiegesprek.

De nieuwe uitgave houdt rekening met de recentste wijzigingen (actualisering van de bedragen en afschaffing van de startbaankaart) en ze bevat tot slot een groot aantal nuttige adressen zodat men over een maximum aan kansen beschikt om een job te vinden.

Brochure “Wegwijs in de eerste job”

Werkend een vak leren ...vanaf 15 jaar

Je kan voltijds naar school gaan, maar je kan ook op een andere manier een goed vakman of -vrouw worden. Via de leertijd .
De leertijd of ook wel leercontract genoemd, is de ideale voorbereiding op een leven als werknemer of ondernemer. Meer weten ? Surf naar www.leertijd.be

Word zeker van je zaak met een stageovereenkomst

Je bent niet meer leerplichtig, wilt een vak leren en tegelijkertijd voor je inspanningen worden beloond? Dan kun je via een stageovereenkomst een vak leren in de praktijk.

Of je droomt van een leven als zelfstandige, maar je mist de nodige kennis en praktijkervaring?  Aarzel niet en ga eens kijken op www.leertijd.be

Iedereen die werk zoekt kan beslist eens een kijkje gaan nemen op een van de onderstaande links :

Laatst gewijzigd op: 18/04/17