Meld Discriminatie - UNIA en Çavaria/Holebifoon

uniaHet Interfederaal Gelijkekansencentrum heet voortaan Unia. De naamswijziging komt er om de organisatie meer bekendheid te geven bij het grote publiek.
Unia, het Interfederaal Gelijkekansencentrum, is een onafhankelijke openbare instelling die discriminatie bestrijdt en gelijke kansen bevordert. We doen dat in een geest van dialoog, samenwerking en respect.

Contact : Ben je getuige of slachtoffer van discriminatie?

Discriminatie melden of heb je vragen?

logo_cavaria_hires - kopie Çavaria is een koepel van meer dan 120 aangesloten verenigingen. Die krijgen ondersteuning, inspraak en vorming aangeboden en vormen samen de holebi- en transgendergemeenschap. Daarnaast richt een gelijkekansenwerking zich tot de brede maatschappij. Çavaria komt op voor holebi's en transgenders door te werken op het structurele niveau. Çavaria voert campagne, informeert, sensibiliseert, lobbyt en opinieert. De gratis en anonieme Holebifoon biedt hulp en je kunt er discriminaties melden. ZiZo-magazine is het uithangbord van çavaria, op papier en online.

casarosaHet regenbooghuis in Oost-Vlaanderen

Regenbooghuizen zijn de ontmoetingsplaatsen van de regio’s. Deze huizen hebben hun eigen projecten en werking, maar zijn wel aangesloten bij Çavaria en werken samen aan projecten.

De meeste huizen bieden ook zelf educatief/ informatief materiaal aan en gaan verschillende samenwerkingen aan met partners. Voor Oost-Vlaanderen kan u terecht bij Casa Rosa Gent

Laatst gewijzigd op: 16/03/17