Groepsaankoop Energiehuis Bea vzw maart 2017

Gedurende de maand maart 2017 organiseert Energiehuis BEA, het overkoepelend energiehuis van uw regio, samen met de steden en gemeenten Aalst, Dendermonde, Wetteren, Wichelen, Laarne, Berlare, Zele, Hamme, Lebbeke en Buggenhout voor hun inwoners groepsaankopen voor zonnepanelen en zonneboilers, (elektrische) fietsen en muurisolatie.

Door samen aan te kopen zal de prijs een heel stuk lager liggen en kan er toch een uitstekende kwaliteit worden geboden. Om de groepsaankoop in goede banen te leiden wordt samengewerkt met energie-adviesbureau ZES (ZeroEmission Solutions). ZES begeleidt in Laarne ook de opmaak van het burgemeestersconvenant.

Inschrijven is gratis en verplicht u tot niets. Op basis van de gegevens die u invult in het online inschrijvingsformulier zal er een prijsofferte worden gevraagd die voldoet aan strenge kwaliteitsvoorwaarden.
De beste prijs-kwaliteitofferte wordt nadien aan u voorgesteld. Pas dan beslist u of u al dan niet intekent op het aanbod. U kan zich inschrijven via www.energiegroepsaankoop.be/bea

Meer info nodig :

Laatst gewijzigd op: 30/08/17

Woondienst

Dorpsstraat 2
9270 Laarne
T 09/365 46 11
F 09/366 29 70
woondienst@laarne.be