Muziekatelier Kalken

Korte omschrijving

In het muziekatelier is iedereen (vanaf het tweede leerjaar) welkom die actief muziek wil maken. Tijdens de groepslessen worden zingend en spelend (op orff-instrumenten en blokfluit) de muzikale elementen aangeleerd. Na twee jaar kan men ook individueel een instrument leren bespelen. Om kinderen met een beperkte muzikale aanleg ook kansen tot muzikale ontplooiing te geven, worden geen examens ingericht.

Jongeren en volwassenen kunnen in het Muziekatelier terecht voor het aanleren van een instrument en om samen muziek te maken in de groep voor instrumentaal samenspel of het koor. Iedereen is hierbij welkom!

Lid worden: Inschrijvingen worden per schooljaar georganiseerd. De inschrijvingsdag gaat steeds door begin september (zie website voor de exacte data).

Werkingsmomenten

Het Muziekatelier is blij te mogen gebruik maken van de lokalen van de Gemeentelijke Basisschool “De Windwijzer”, Kouterstraat 4,te Kalken.

  • Algemene Muziekleer 1ste , 2de , 3de , 4de op woensdag om 18.00 uur.
  • Algemene Muziekleer 5de jaar op woensdag om 19.00 uur.
  • Instrumentaal samenspel op vrijdag om 19.30 uur.
  • Koorzang op vrijdag om 20.30 uur.
  • Individuele lessen instrument (viool, cello, piano, gitaar, blokfluit, dwarsfluit, koper, sax, zang, slagwerk, accordeon) verspreid over de week.

Gegevens

Soort vereniging: Vereniging voor amateuristische kunstbeoefening
Doelgroep: Jongeren en volwassenen die graag muziek willen maken
Website: www.muziekatelierkalken.be
E-mail: peter.hanselaer@kuleuven.be
Telefoon: 09/367 85 89
Contactpersoon: Peter Hanselaer

Laatst gewijzigd op: 28/05/15