Jeugdhuis Sjatoo vzw

Korte omschrijving

De vrijwilligers van Jeugdhuis Sjatoo zorgen ervoor dat jongeren (van geest) uit Laarne, Kalken en omstreken een plaats hebben om in het weekend af te spreken en/of nieuwe mensen te leren kennen.

Lid worden: Met het lidmaatschap geeft JH Sjatoo je de mogelijkheid te allen tijde op de hoogte te zijn van onze activiteiten via mail, Facebook en sms. Je betaalt hiervoor ook aan de kassa steeds de voorverkoopprijs. Ook krijg je van ons een kannetje drank (1,5l) als verjaardagscadeautje en ontvang je uitnodigingen voor exclusieve privéactiviteiten en het jaarlijks ledenweekend in oktober. Voor slechts 5 euro is je lidmaatschap geldig gedurende het huidig kalenderjaar. Inschrijven kan op de daarvoor voorziene pc in het jeugdhuis.

Website:
www.jhsjatoo.org

Contactpersoon en correspondentieadres:

Robin Roggeman, voorzitter
p/a Colmanstraat 51c, 9270 Kalken
mail: jhsjatoo@gmail.com

Sjatoo (13) - kopie

Werkingsmomenten

JH Sjatoo is elke vrijdagavond open tussen acht en twee. Op zaterdag kan je er eveneens af en toe een dansje placeren op één van de georganiseerde fuiven. Elke eerste vrijdag van de maand zijn alle consumpties verkrijgbaar aan halve prijs tussen 22u en23u tijdens onze Happy Hour. Op minder zonnige maanden organiseren wij tevens een filmavond!

Hoogtepunten

Het hoogtepunt is zonder twijfel de jaarlijkse organisatie van de Sjatoofeesten. Sinds onze start in 1997 vieren wij telkens het tweede weekend van september de verjaardag van Sjatoo! Dit vier dagen lang met een ledenavond op donderdag, eetfestijn op vrijdag, €1 fuif op zaterdag en als afsluiter een fietssneukeltocht op zondag!

Gegevens

Soort vereniging: Jeugdvereniging
Doelgroep: 15-35j
Website: www.jhsjatoo.org
E-mail: robin_roggeman@hotmail.com
Telefoon: 0484 65 27 81
Contactpersoon: Robin Roggeman

Laatst gewijzigd op: 15/05/17