Beweging.net

Korte omschrijving

beweging.net (vroeger ACW) is een netwerk van volgende partnerverenigingen in Laarne en deelgemeente Kalken : ACV Laarne, CM Laarne, OKRA Kalken en OKRA Laarne, KWB Kalken en KWB Laarne, FEMMA Laarne en FEMMA Kalken, PASAR Laarne, Ziekenzorg CM Kalken en Ziekenzorg CM Laarne, KAJ Kalken.

Beweging.net

Werkingsmomenten

Naast de maandelijkse kernvergaderingen zijn er jaarlijks 3 overlegmomenten met de voorzitters van de partnerverenigingen.
Er is ook jaarlijks een Startvergadering en een Trefmoment rond het werkthema.

Hoogtepunten

Beweging.net Laarne voelt zich heel nauw betrokken bij het 'woonbeleid' in onze gemeente en heeft in dit kader reeds diverse initiatieven genomen. Beweging.net en al haar deelorganisaties werkten ook heel actief mee aan het tot stand komen van het Lokaal Sociaal Beleidsplan.
Meest gekend is misschien de actie 'Met Belgerinkel naar de winkel' die op voorstel van KAJ Kalken via Beweging.net Laarne uitgroeide tot een actie die jaarlijks loopt in bijna 200 Vlaamse steden en gemeente.

Gegevens

Soort vereniging: Vereniging met sociale dienstverlening
Doelgroep: de partnerverenigingen, hun leden en iedereen die bekommerd is om het welzijn en de kwaliteit van leven van de inwoners van onze gemeente
Website: beweging.net
E-mail: william.govaert@telenet.be
Telefoon: 09/369 42 55
Contactpersoon: William Govaert

Laatst gewijzigd op: 17/06/14