Werken Steentjestraat + Kasteeldreef en R4 tijdelijk stopgezet (archief)

19 maart 2020

De strijd tegen de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen die daaruit voortvloeien, hebben ook gevolgen voor de wegenbouwsector. Verschillende lopende wegenwerken worden daardoor tot nader order stilgelegd.

 • Project Steentje
  Aclagro, de aannemer die de werken uitvoert in de Steentjestraat, meldde op 17 maart 2020 dat de werken in de Steentjestraat werden stopgezet ten gevolge van het coronacrisis.
  Wanneer de werken zullen worden hervat is momenteel nog onduidelijk. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om hier snel een antwoord op te krijgen.
  Wel is de toplaag asfalt al afgefreesd. Dit wil zeggen dat de Steentjestraat tussen de Heirweg (N445) en het kruispunt Steentje werfzone is. Doorgaand verkeer wordt niet toegelaten. Plaatselijk verkeer zal wel mogelijk zijn, maar op eigen risico. Van zodra er meer nieuws is zullen wij dit communiceren.
 • Werken Kasteeldreef
  Deze werken zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. Van zodra er meer nieuws is zullen wij dit communiceren.
 • UPDATE 20 maart 2020 - R4

  De werken op de R4 zijn tot nader order stilgelegd. De werfzone is ondertussen veilig afgesloten. Alle omleidingen die tot nu toe van kracht waren, blijven gelden tot de werken kunnen worden afgerond. Van zodra we meer nieuws over hoe en wanneer de werken verder gaan, zullen we daarover berichten. De laatste stand van zaken vindt u steeds op www.wegenenverkeer.be/merelbeke.

Laatst gewijzigd op: 20/03/20

Deel deze pagina

werkenopgelet.jpg
© Gemeente Laarne

Nieuwsoverzicht