Juiste ophaalkalenders op komst. Koerier werkt aan rechtzetting na foutieve bedeling afvalkalender. (archief)

27 januari 2020

Inwoners van het Verko-werkingsgebied die nog geen of een verkeerde editie van de afvalkalender hebben ontvangen, zullen de komende weken een juist exemplaar krijgen. De externe koerier die verantwoordelijk is voor de vele fouten, maakt werk van een serieuze rechtzetting. 

Heel wat inwoners in de regio Dendermonde-Wetteren hebben geen of een verkeerde afvalkalender ontvangen. De koerier die verantwoordelijk is voor de logistiek verontschuldigde zich al eerder voor de fouten en leverde in de eindejaarsperiode inspanningen om de juiste kalenders te bedelen, maar die maatregelen blijken ontoereikend. Verko heeft daarom opnieuw met het koeriersbedrijf aan tafel gezeten om dringend op een oplossing aan te sturen.

Wie in Laarne woont, krijgt de kalender op 1 of 2 februari 2020 en de Kalkenaren ontvangen hun exemplaar op 8 of 9 februari 2020.

De laattijdige bedeling heeft te maken met de tijd die nu nodig is om extra exemplaren bij te drukken. De verdeling over de verschillende weekends moet de koerier ook in staat stellen om geen kalenders meer te verwisselen of tussen het reclamedrukwerk te steken.   

Digitale kalender: Wie nog wacht op de papieren versie van de afvalkalender kan de ophaaldata wel steeds hier raadplegen of via de gratis app Recycle!

Laatst gewijzigd op: 27/01/20

Deel deze pagina

VERKO - klein.jpg
-

Nieuwsoverzicht