Stel je kandidaat voor het LaarneLab over het natuureducatief centrum Kalkense Meersen (archief)

07 januari 2020

De bouw van een natuureducatief centrum (NEC) voor de Kalkense Meersen is één van de prioriteiten uit het gemeentelijk meerjarenplan. Het NEC moet klaar zijn in 2022 en komt op de oude NEZO-site in de Hooistraat. Een dergelijk groots project vraagt lokale betrokkenheid en gedragenheid. Het Lokaal Bestuur Laarne richt daarom een LaarneLab in rond dit NEC.

Een LaarneLab is een participatieplatform waarin (niet-georganiseerde) burgers en vertegenwoordiging van alle adviesorganen onder externe begeleiding gedurende een werkjaar samenkomen (vijftal momenten) rond een beleidsprioriteit, vastgelegd door het lokaal bestuur. De deelnemers formuleren ideeën en aanbevelingen rond het NEC waarmee het lokaal bestuur en de ontwerpers aan de slag gaan.

Kandidaten voor het LaarneLab over het NEC kunnen zich melden via participatie@laarne.be of 09/365 24 10 tot en met 31 januari 2020. Wie zich engageert, ontvangt te gepasten tijde de nodige informatie over de eerste bijeenkomst. Wie geregistreerd is op Hoplr, kan dit project ook daar mee volgen en zijn/ haar opmerkingen, ideeën of tips doorgeven.

Laatst gewijzigd op: 07/01/20

Deel deze pagina

meersenweb.jpg
© Gemeente Laarne

Nieuwsoverzicht