Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter (archief)

05 november 2019

Van 18 tot 24 november 2019 vindt de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter plaats. Tijdens deze week zetten we onze afvalophalers en recyclageparkwachters in de bloemetjes en vragen we extra aandacht voor hun zware en belangrijke werk. Want zonder hun dagelijkse inzet zou onze wereld er een pak minder mooi en proper uitzien. 

Elke week verzamelen zij al ons huisvuil. Zo blijven onze straten net en onze vuilbakken leeg. Als zij hun job niet kunnen doen, valt er niets te recycleren. Geen klimaat of milieu-impact zonder onze afvalophalers en recyclageparkwachters. Zo eenvoudig is het.

Toon je waardering en respect voor de afvalophalers en recyclageparkwachters en hang in de week van 18 tot 24 november een strik of gekleurd lint rond je afvalzak of container, of kleef er een leuke tekening op. Je kan je tekening ook afgeven aan de parkwachters bij een bezoek aan het recyclagepark.

Heb je weinig tekeninspiratie? Kamagurka is voor de gelegenheid in zijn pen gekropen. Het resultaat kan je downloaden op www.dds-verko.be/week-afval . Je kan deze tekeningen printen en zelf bijkleuren.

Laatst gewijzigd op: 05/11/19

Deel deze pagina

kamagurka.jpg
© Verko

Nieuwsoverzicht