FOD Economie: Enquête naar de arbeidskrachten 2018 (archief)

04 oktober 2018

Statbel, het Belgische statistiekbureau, en Eurostat, organiseren al sinds 1983 een onderzoek om te weten hoeveel mensen werken, een opleiding volgen, werkloos, arbeidsongeschikt of met pensioen zijn. De gezinnen zijn lukraak geselecteerd en in de lopende bevraging worden gezinnen uit Laarne-centrum gecontacteerd. Startdatum van het onderzoek: 24/12/2018.

Opgelet : Uw medewerking is belangrijk voor de kwaliteit van het onderzoek, maar bovendien ook verplicht . Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen enkel dienen om statistieken op te maken. Bijkomende info over de bescherming van uw privacy leest u hier.

Wie deelneemt ontvangt vooraf  een brief met meer uitleg en het moment waarop een enquêteur langs zal komen. Deze enquêteurs beschikken over drie weken vanaf de aangeduide datum om hun onderzoek uit te voeren.

Ben je niet helemaal zeker van de echtheid van de brief, of wil je meer uitleg, dan kan je gratis bellen naar het nummer 0800 120 33, mailen naar EAK-EFT@economie.fgov.be of surfen naar de website van FOD Economie, algemene directie statistiek.

Laatst gewijzigd op: 05/10/18

Deel deze pagina


-

Nieuwsoverzicht