Workshop in de bib: zelf zaden telen (archief)

04 juni 2018

Op maandag 18 juni organiseert de bibliotheek een gratis workshop om zelf zaden te telen i.s.m. Velt vzw. Deze workshop wordt verzorgd door Fanny Mestdagh en luidt meteen de lancering van onze eigen zadenbib in. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers om actief zaden te telen en zo onze zadenbibliotheek mee vorm te geven.

Misschien heb je al eens zaden uit je moestuin gewonnen, maar vraag je je af of dat zaad wel voldoende raszuiver en kiemkrachtig is. Misschien wil je de kwaliteit garanderen van de zaden die je over de jaren wint en wil je weten welke planten onderling nu eigenlijk kunnen kruisbestuiven. Of misschien wil je handige tips opdoen over het schonen van zaad. Schrijf je dan zeker in voor de workshop op maandag 18 juni 2018 om 19u30 in zaal Melopee, Keistraat 5 in Laarne. Inschrijven kan via bibliotheek@laarne.be, de webshop of 09/368 13 95.

Wil je na de workshop actief zaden telen? Geef je dan zeker op als vrijwilliger voor de zadenbibliotheek in Laarne via bibliotheek@laarne.be of 09/368 13 95.

Laatst gewijzigd op: 05/06/18

Deel deze pagina

foto hand.jpg
© pixabay

Nieuwsoverzicht