Tournée Minérale 2018 (archief)

16 januari 2018

Hallo,

Heb je het al gehoord? Tournée Minérale is terug! Al meer dan 25000 mensen schreven zich in en drinken geen alcohol in februari 2018. Waarom je hun voorbeeld moet volgen? Om je lichaam een alcoholpauze te gunnen, om te bewijzen dat je het kan, om beter te slapen … er zijn echt heel veel redenen en het is gewoon een leuke, verfrissende ervaring!

Uit onderzoek blijkt dat de deelnemers van vorig jaar nog altijd minder drinken. Goed nieuws dus: Tournée Minérale werkt! Reden te meer om ook een tweede keer deel te nemen. Zo versterk je je nieuwe, gezonde gewoontes, en zet je 2018 goed in. Doe dus opnieuw mee, alleen of in team, en drink in februari 2018 geen druppel alcohol. Je zal zien dat het net zo verfrissend aanvoelt als vorig jaar!

Inschrijven kan via www.tourneeminerale.be .

Geen alcohol drinken tijdens een hele maand is voor velen een beproeving. Om deze inspanning te ondersteunen is er voor onze gemeenten de BOBtail! Met deze mocktails is alcoholvrij drinken lekker, feestelijk ,“cool”. Naast de watertjes en fruitsapjes kan je de deelnemers extra verwennen met onze BOBtails. Er zijn verschillende receptjes van makkelijk naar uitdagend. Er zijn natuurlijk ook lekkere préfab alternatieven.

bobtail

Friskima

  • ½ vers sinaasappelsap
  • ½ tonic
  • Muntblaadjes
  • ijsblokjes

Meng het sinaasappelsap met de tonic en werk af met vers muntblaadje en ijsblokjes.

Meer info over Tournée Minérale, BOBtail? Neem contact op met Drugpunt Wetteren-Wichelen-Laarne : wwl@drugpunt.be , of via 0473 65 65 95.

Wetteren, Laarne, Wichelen go, go, go! Veel succes!

Christophe Vanhuyse, Drugpunt Wetteren-Wichelen-Laarne

Laatst gewijzigd op: 17/01/18

Deel deze pagina

TOURNEE_MINERALE_LOGO_RGB.jpg
© Tournée Minerale campagne

Nieuwsoverzicht