Zeker Sporten ... een snelle en complete oplossing om veilig te sporten!

In het sportcentrum Veldmeers Laarne kan elke sportbeoefenaar terecht voor allerlei activiteiten. Je kan er clubgebonden sporten beoefenen als kind, volwassene of 50-plusser. Maar ook de ongebonden sporter heeft de mogelijkheid om te bewegen op de Finse piste, de tennisterreinen, het beachvolleybalplein,… Hiernaast beschikt Laarne over 2 mountainbikeroutes, 3 loopomlopen en tal van wandel- en fietsroutes. Meer info omtrent ons sportaanbod lees je hier.

zeker sporten

Voor veel mensen is individueel sporten (buiten clubverband) of sporten met familie of vrienden een kwaliteitsmoment in hun vrije tijd, maar wat als je je blesseert?

Vanaf september 2017 biedt de gemeente Laarne u een verzekeringsformule Zeker Sporten aan i.s.m. vzw ISB en Ethias. Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd.

Klik hier voor meer info en om in te tekenen op dit aanbod.

Laatst gewijzigd op: 16/10/17