WORD AMBASSADEUR VAN B(L)OEIEND OOST-VLAANDEREN! (archief)

11 september 2017

Je werkt in de horeca en bent ook wég van sierteelt! Veel toeristen en gasten komen vaak in een horecazaak terecht met tal van vragen over de streek die ze bezoeken.

Tijdens de gratis opleiding “Toeristisch Ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen” kom je op een prettige en speelse manier te weten welke schatten er verborgen zitten in jouw sierteeltstreek. Je zal er tevens leren hoe je deze informatie met overtuigende fierheid kan overbrengen op je klanten. Onder begeleiding van een gemotiveerde coach word je ondergedompeld in je eigen streek met al haar facetten en toeristische toppers. Je komt te weten hoe je je klanten met een meerwaarde benadert en hen met veel enthousiasme en een goed gevoel jouw streek kan laten verkennen… En je ontdekt zelf een aantal siertelers en trekpleisters in jouw sierteeltstreek! Na het volgen van de volledige vorming laten een pin en een label je eraan herinneren dat jij het aanspreekpunt voor je gast bent.

Met reeds 18 inschrijvingen is de opleiding nu al een succes. Er zijn gelukkig nog enkele plaatsen. Inschrijven voor de opleiding kan tot en met 14 september.

De gratis opleiding vindt plaats op maandag 02/10/2017 van 09.00 tot 17.00 uur. Locatie: Villa Wetthra, Wegvoeringstraat 308, 9230 Wetteren.

Inhoud van de opleiding:

  • Voormiddag: vorming over klantvriendelijkheid en onthaal, met linken naar toeristische trekpleisters.
  • Namiddag: korte historiek sierteelt en toeristisch aanbod. Busrondrit langs sierteeltbezienswaardigheden en toeristische toppers, aangepast aan de regio.

Inschrijven kan je via www.fanvanhoreca.be/bloeiendoostvlaanderen

De plaatsen zijn beperkt: uiterste inschrijvingsdatum is donderdag 14 september 2017.

Deelname is gratis!

Het project B(l)oeiend Oost-Vlaanderen is een Platteland Plus-project, met steun van de Vlaamse overheid en Provincie Oost-Vlaanderen.

Laatst gewijzigd op: 11/09/17

Deel deze pagina

Fietsers_COMP.jpg
@ TOV

Nieuwsoverzicht