Asfalteringswerken Laarnesteenweg starten pas op 30 mei 2017 (archief)

26 mei 2017

De Laarnesteenweg krijgt tussen de gemeentegrens met Wetteren en Kapellendries een nieuw wegdek. De asfalteringswerken starten op dinsdag 30 mei 2017 (update 26 mei 2017) , en duren twee weken. Hierbij is er geen verkeer mogelijk op de Laarnesteenweg. Het fietspad blijft wel steeds beschikbaar. Verkeer van en naar Laarne wordt omgeleid via de Mellestraat (Laarne) – Schoorstraat – Kortewagenstraat – Cooppallaan.  Ook de bussen van De Lijn zullen deze route volgen. Hierdoor zullen verschillende bushaltes van lijn 34 niet bediend worden.
Na de werken op de Laarnesteenweg worden enkele andere straten geasfalteerd, de hinder voor het verkeer is hier zeer beperkt. Alle bewoners worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de impact van de werken in hun straat.

Niet bediende haltes Lijn 34 : Sint-Martens-Leerne/De Pinte-Latem-Gent-Wetteren
Naar aanleiding van deze werken zullen enkele haltes van de Lijn 34 niet worden bediend vanaf 29 mei tot en met 2 juni 2017.

  • Niet-bediende haltes in Laarne: Dorp, Oostremstraat, Termstraat, Meerhoekwegel -> Vervanghalte in Laarne: Kasteel
  • Niet bediende haltes in Wetteren: Zavelstraat, Kerkwegel, Veldstraat, Kapellendries, Oude Brug ->Vervanghalte in Wetteren: Molenstraatje .

Bron: Gemeente Wetteren + De Lijn en Aswebo

Laatst gewijzigd op: 14/06/17

Deel deze pagina


© gemeente Laarne

Nieuwsoverzicht