G-sportdag in Laarne op 10 JUNI 2017 (archief)

12 mei 2017

Laarne verwelkomt ook dit jaar de G-sportdag voor kinderen, jongeren en volwassenen met/zonder handicap. Kom proeven van G-Sporten in een plezante sfeer!

Met o.a. toegankelijke wandel- en fietstochten, G-Karate, G-Klimmen, Netbal, Boccia, G-Tafeltennis, G-lymnastiek voor kids, G-Dans, Torbal, G-Voetbal, G-Tennis, De Festivalwip, Karabijnschieten, Rolstoelbasket, Reuze gezelschapsspelen, Volksspelen, SNAG-GOLF, Springkasteel, Viking Kubb/Mölkky, Snoezelfietsen,…

De G-sporten worden deskundig begeleid door de aanwezige G-Sportclubs, sportanimatoren en vrijwilligers. Er is echter geen één-op-één begeleiding, om veiligheidsredenen vragen we vriendelijk om zelf de noodzakelijke ondersteuning te voorzien. Wandeltochten en fietstocht starten in de voormiddag. ‘s Middags aansluiten is perfect mogelijk. Er zijn ook koude schotels of broodjes vooraf te bestellen, eigen lunch meebrengen is eveneens toegestaan. Een streepje muziek ontbreekt niet met de Party Sound DJ. Er is een smakelijke verrassing voor alle deelnemers.

Praktische info:
Sportcentrum Veldmeers, Leeweg 25, 9270 Laarne.
Vanaf 09u30 – 17u00 - De wandeltochten en fietstocht in groep vertrekken stipt.
5 euro p.p. of 10 euro per gezin.

Contact, inschrijven en info: lieven.jacobs@kvg.be of 09 227 34 41 uiterlijk tegen 5 juni 2017. Inschrijving is pas definitief na betaling van de verschuldigde som op rekeningnr. BE54 8900 1419 7797 van KVG met mededeling G-sportdag 2017.

De G-Sportdag is een organisatie van de gemeente, sportdienst en KVG in Laarne en de sportdiensten van Lochristi, Destelbergen en Wetteren, met de steun van G-Sport Vlaanderen en de provincie.

Laatst gewijzigd op: 11/05/17

Deel deze pagina

GsportdagLaarne.JPG
©KVG

Nieuwsoverzicht