Vacatures Lokaal Bestuur Laarne

Het Lokaal Bestuur Laarne heeft een vacature voor een teamcoach, maatschappelijk werker, legt een wervingsreserve aan voor poetshulpen en is op zoek naar jobstudenten voor schoonmaak en toezicht en administratieve/praktische ondersteuning in sportcentrum Veldmeers.

Laarne draagt duurzaam bij aan het welzijn van zijn burgers in een landelijke en groene omgeving en verzekert  een burgernabije, democratische, transparante en doelmatige werking op lokaal niveau, dit op een begripvolle, betrouwbare, bewuste, betrokken en betaalbare wijze (B-LAARNE)

Lokaal bestuur Laarne heeft een vacature voor :

TEAMCOACH PERSONEEL

  • contractueel - salarisschaal B1-B3
  • met aanleg wervingsreserve

Ben jij die betrokken persoon die instaat voor een goed personeelsbeheer en –beleid ? Vind jij het net een uitdaging om HRM in al zijn aspecten vorm te geven binnen onze warme organisatie ?  Spreekt het motto “samen sterk voor een sterke lokale personeelsploeg” jou aan ? Solliciteer nu!

MAATSCHAPPELIJK WERKER

  • contractueel - voltijds - salarisschaal B1-B3
  • met aanleg wervingsreserve

Ben jij die warme, begripvolle bruggenbouwer ? Wil jij je graag maatschappelijk en sociaal engageren voor onze burgers en hen op betrokken wijze verder helpen ? Solliciteer nu!

JOBSTUDENTEN  SCHOONMAAK, TOEZICHT & ADMIN. / PRAKTISCHE ONDERSTEUNING SPORTCENTRUM VELDMEERS

De werkuren zijn in de avond en/of weekend of tijdens de vakantieperioden. Meer info via personeelsdienst@laarne.be, 09 365 46 32. Je kan schriftelijk solliciteren door een brief te richten aan het college van burgemeester en schepenen, Dorpsstraat 2 te 9270 Laarne of een mail te sturen naar personeelsdienst@laarne.be.  Online kan dat via dit formulier.
Graag ook reeds vermelden welke tijdstippen voor jou haalbaar zijn in het weekend, tijdens de week (avond) of in de schoolvakanties. 

En legt een wervingsreserve aan voor de functie van:

POETSHULP

  • Contractueel – voltijds/deeltijds – salarisschaal E1-E3

Tover jij onze gebouwen in een handomdraai –in team of zelfstandig- om tot een hygiënisch pareltje ? En ben jij die betrouwbare kracht, die ook graag burgers gastvrij ontvangt op recepties en feestelijkheden ? Solliciteer nu!

Gedetailleerde info op www.laarne.be/vacatures

Wens je nog meer inlichtingen, of is iets niet helemaal duidelijk ? Neem dan gerust contact op met de personeelsdienst,  tel. 09/365 46 32, of mail naar vacatures@laarne.be

Gepubliceerd opvrijdag 1 okt 2021 om 15:03