Vacature: Projectcoördinator Woonplus

Functie: Binnen het kader van de intergemeentelijke samenwerking (IGS) rond wonen tussen de gemeenten en OCMW’s van Laarne, Wetteren en Wichelen werk je als projectcoördinator Woonplus het inhoudelijk en gericht intergemeentelijk lokaal woonbeleid uit samen met de verschillende woonambtenaren van de gemeenten en/of maatschappelijk werkers van de OCMW’s van de deelnemende lokale besturen.

Uitgangspunt vormt hierbij de Vlaamse subsidiëring inzake het lokaal woonbeleid, de statuten, en de vooropgestelde doelstellingen in het projectsubsidiedossier van de intergemeentelijke samenwerking, evenals de opdrachten vanwege het beheerscomité en/of het dagelijks bestuur van Woonplus.

Voorwaarden:

  • je bezit een masterdiploma
  • je bezit een rijbewijs B
  • je vertoont een gedrag in overeenstemming met de eisen van de functie. Je toont dit aan via het uittreksel uit het strafregister dat niet ouder mag zijn dan drie maanden
  • je slaagt voor de selectieproeven (schriftelijk en mondeling gedeelte) en wordt geschikt bevonden      na de psychotechnische proef.

Aanbod: contract onbepaalde duur - Salarisschaal A1a-A3 -  gunstige vakantieregeling – maaltijdcheques, ecocheques en fietsvergoeding. Relevante beroepservaring uit privé of zelfstandige activiteit kan in aanmerking genomen worden voor maximum zes jaar. Ervaring in een openbare dienst telt onbeperkt mee.

Nu solliciteren