The Old Horses Lodge

The Old Horses Lodge vzw werd opgericht in 1977 en is een erkend asiel voor paarden, pony's en ezels. We vangen verwaarloosde en mishandelde dieren op en na een revalidatieperiode zoeken we een liefdevolle thuis. We hebben ook onze vaste bewoners. Zij genieten hier van hun rustige, oude dag. Ze beschikken hier over ruime boxen, uitgestrekte weiden en krijgen aangepaste voeding en verzorging.

Dit alles gebeurt onder het waakzaam oog van een dierenarts. Voor hen zijn wij steeds op zoek naar meters en peters . Zoek je informatie maar vind je die hier nog niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Maandelijkse opendeurdagen:

Elke eerste zondag van de maand, zet The Old Horses Lodge zijn deuren open van 14.00 tot 17.00 uur. Je kan kennismaken met al onze vaste & tijdelijke bewoners. Onze medewerkers geven je graag een rondleiding waarbij je meer uitleg krijgt over onze werking en wat we proberen te bereiken met ons asiel.

Je kan genieten van een hapje en een drankje én een gezellige babbel met vrienden en bekenden.
Verder kan je rondsnuffelen in ons brocante winkeltje, is er een standje met heel wat leuke paardenspullen, zijn er de handgemaakte zeepstenen paardjes en zoveel meer...

De opbrengst van deze opendeurdagen gaat naar de paarden, pony's en ezeltjes die hier verblijven.

Adres

Mellestraat 2 , 9270 Laarne
Tel.
09 230 45 58
theoldhorseslodge@hotmail.com