Tennisclub Laarne

Tennisclub Laarne telt 4 tennisterreinen (buitenterreinen) in gravel, waarvan er 2 voorzien zijn van verlichting. Gevestigd in een bosrijke omgeving, is het er bijzonder aangenaam vertoeven, zowel op als naast de tennisterreinen. Na een heerlijk partijtje tennis, kan je nagenieten op het zonnige terras, terwijl de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het speelterrein.

TC Laarne is een familiale tennisclub en organiseert tennislessen voor jong en oud. Tijdens de zomermaanden voorziet de club een leuk zomerprogramma voor de kids. Kampen worden georganiseerd voor kinderen vanaf 5 tot 16 jaar.

TC Laarne verwelkomt tennissers tijdens het zomerseizoen vanaf april tot oktober.

TC Laarne = Een sfeervolle club, online reserveren zo vaak je wil, een gezellig clubhuis met prachtig zonneterras, een speeltuin en groot grasplein om te ravotten. Benieuwd om meer te weten? Surf snel naar www.tclaarne.be

De terreinen langsheen de Lagen Heirweg werden aangelegd in 1988 en verzekeren al jaren tennisplezier in een groene omgeving. Met veel energie en gedrevenheid wordt de club gerund, sinds begin 2021, door nieuwe uitbaters.

Ledenaantal

380

Doelpubliek

TC Laarne is een tennisclub waar iedereen zich meteen thuis voelt, zowel de beginnende als de gevorderde spelers, zowel jongere als oudere spelers, zowel recreatieve als competitieve spelers… Kortom… Tennis voor iedereen, elk op zijn niveau met de nadruk op recreatief tennis aangevuld met een competitieve toets.

Trainingsuren

9.00 uur - 22.00 uur: april tot oktober

Locatie activiteiten

Lagen Heirweg z/n, 9270 Laarne (t.h.v. Heidestraat 16)

Adres

Heirweg 21 , 9270 Laarne
Tel.
0468 51 09 29
tennisclub@tclaarne.be
Website
www.tclaarne.be

Contactpersoon

Mieke Plaetinck

Lagen Heirweg z/n , 9270 Laarne
GSM
0468 51 09 29
tennisclub@tclaarne.be