Sinksenkermis 2022

De affiche van de Sinksenkermis editie 2022 is gekend! Van zondag 29 mei tot dinsdag 7 juni zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden in onze gemeente. Ook dit jaar zetten we graag samen met de lokale verenigingen en handelaars onze schouders onder de nieuwste editie.

Na twee woelige jaren waarbij heel wat evenementen geannuleerd werden of niet konden doorgaan, zijn we verheugd dit jaar opnieuw de Sinksenkermis in Laarne te organiseren. Van zondag 29 mei tot dinsdag 7 juni hebben we samen met de lokale handelaars, verenigingen en standhouders tal van activiteiten en bezienswaardigheden voor jullie in petto. Op zaterdag 4 juni om 17 uur wordt de kermis feestelijk geopend en krijgen alle kinderen tot 12 jaar die in onze gemeente zijn ingeschreven een gratis rittenkaart.

Volgende maand starten we met het uithangen van de Sinksenkermisaffiche, maar via deze weg kunnen we alvast de planning tot dusver bekendmaken. De planning kan nog enigszins aangevuld worden met extra activiteiten of evenementen, dus hou de webpagina zeker in de gaten!

Een actueel overzicht vind je op de webpagina www.laarne.be/sinksenkermis-2022 

Gepubliceerd opdinsdag 12 apr 2022 om 09:00