Renovatie brug over de E17 - Eethoek / Beervelde (Lochristi)

Op maandag 1 maart 2021 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de brug Eethoek over de E17 in Beervelde.

Over de werken
De brug aan de Eethoek dateert van 1970  en is aan een volledige renovatie toe om de veiligheid en het comfort van de weggebruikers te garanderen.  Er komt een nieuw wegdek, de voegen van de brug worden vernieuwd, de brug krijgt een nieuwe waterdichting en de brugrand en de onderkant worden vernieuwd en  hersteld.

Fasering en omleiding voor alle verkeer
Op 1 maart beginnen de werken en als alles goed gaat duurt de renovatie tot en met juli 2021. Tijdens de werken wordt de brug langs beide zijden afgesloten en rijdt al het verkeer in beide richtingen om via Cootveld, brug over de E17, de Husseveldstraat, Apostelhuizen en de Zomerstraat. Ook de fietsers volgen deze omleiding in de beide richtingen.

Vragen over de werken
Heb je vragen over de werken, dan kunt u terecht bij Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen via www.wegenenverkeer.be/contact.

We doen al het mogelijke om de hinder rond de werf zo veel mogelijk te beperken. Toch is het uitvoeren van wegwerkzaamheden zonder overlast voor de omwonenden onmogelijk. We hopen dan ook op uw begrip te mogen rekenen.

Gepubliceerd opdinsdag 19 jan 2021 om 09:55