Opnieuw naar de kringloopwinkel en het recyclagepark zonder afspraak

De versoepelingen die het Overlegcomité afgelopen vrijdag aankondigde, maken het voor VERKO opnieuw mogelijk om op woensdag en donderdag bezoekers zonder reservatie te aanvaarden op het recyclagepark. In de kringloopwinkel zijn bezoekers opnieuw van dinsdag t.e.m. zaterdag welkom zonder afspraak.

Recyclageparken

Wie zonder reservatie naar het recyclagepark wil, kan dit voortaan opnieuw op woensdag en donderdag. Voor de andere dagen is het wel nodig om vooraf online een reservatie te maken.

  • Aanstaande zaterdag zijn de recyclageparken wel uitzonderlijk gesloten (feestdag - 1 mei).
  • Afstand houden van bezoekers en parkwachters is wel nodig, net als het dragen van een mondmasker. Op het park is handgel aanwezig om de handen te ontsmetten.
  • Betalen kan enkel met bancontact.

Kringloopwinkels

Liefhebbers van de kringloopwinkel kunnen opnieuw zonder afspraak langskomen in Appels en Wetteren en dit zowel voor de aankoop als de afgifte van herbruikbare goederen. Winkelen is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag. De afgifte van goederen is voorlopig enkel mogelijk op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur én op dinsdag en woensdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur en tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

  • Aanstaande zaterdag zijn de kringloopwinkels wel uitzonderlijk gesloten (feestdag - 1 mei).
  • Ook hier gelden veiligheidsmaatregelen. Zo is het dragen van een mondmasker, het gebruik van een winkelkar en het ontsmetten van de handen verplicht.
  • Winkelen kan alleen of vergezeld met maximum één iemand uit hetzelfde gezin.

Meer info: www.dds-verko.be/verko

Online reservatie recyclagepark: https://reservatierecyclagepark.dds-verko.be

Gepubliceerd opmaandag 26 apr 2021 om 16:33