Nieuwe huisstijl en website

De gemeente en het OCMW van Laarne lanceerden op 25 juni 2020 een nieuwe huisstijl en het nieuwe infoblad KLAAR. Om eenvormig en klaar met jullie te kunnen communiceren, werkten we een nieuwe, gezamenlijke huisstijl uit voor gemeentediensten en OCMW.
  • Ons wapenschild kreeg een eigentijds jasje, waarin traditie en vernieuwing samenkomen.
  • Het nieuwe kleurenpallet, goud en zwart, straalt onze trots en fierheid uit. Want we zijn trots op Laarne, een beeldige gemeente: prachtige gebouwen, eindeloze vergezichten in de Kalkense Meersen… Maar we zijn ook een warme én hartelijke gemeente. En dat danken we aan al onze inwoners. Voortaan staan zij centraal op onze nieuwe website en in ons nieuwe infoblad. Wel met een unieke twist: onze trotse burgers stralen eigentijds in een historisch jasje.

Eenvoudige en duidelijke website

We kozen bewust voor een eenvoudige website, met centraal een efficiënte zoekfunctie. Je vindt er in één oogopslag alle informatie over corona, hoe je iets kan aanvragen via ons E-loket, hoe je een melding of een klacht kan doorgeven en al onze contactgegevens. De website past zich automatisch aan, aan elk apparaat (tablet, smartphone, desktop, …) en helpt je ook op weg naar al onze social media. Via actuele berichten houden we jullie op de hoogte van al het laatste nieuws in Laarne.

Nieuw dienstverleningsconcept

De coronacrisis dwong ons te gaan werken op afspraak. En in het najaar trekken we die lijn door in ons nieuw dienstverleningsconcept. Op afspraak. Geen wachttijden, snel geholpen. De nieuwe website zal hierbij een belangrijke rol spelen. Hiervoor zal nog een afsprakenmodule worden toegevoegd op onze website.

We zijn trots op Laarne en trots op onze nieuwe huisstijl. Dat delen we graag met jullie in onderstaand filmpje. We wensen je een aangename surfervaring en veel leesplezier in KLAAR.

Heb je opmerkingen, vragen of suggesties? Laat het ons weten via info@laarne.be.