AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Sluit je aan bij Tournée Minérale Laarne (archief)

toernee1.jpg

‘Tournée Minérale’ is terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor: alcohol heeft, ook als je weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door, voor het eerst of opnieuw, mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van je gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel.

Lokaal Bestuur Laarne ondersteunt deze oproep en gaat de strijd aan met andere steden en gemeenten. Sluit jij je ook aan bij ons team Tournée Minérale Laarne? Volg dan volgende stappen:

  • 1. Surf naar https://www.tourneeminerale.be/
  • 2. Klik op ‘Ik doe mee’
  • 3. Klik vervolgens op ‘Ik sluit me aan bij een team’
  • 4. Typ de teamnaam Tournée Minérale Laarne in de zoekbalk
  • 5. Schrijf je in!

Ga de uitdaging aan en overtuig vrienden en familie om ook deel te nemen aan Tournée Minérale in februari 2020! De stad of gemeente met het meeste aantal deelnemers, in verhouding tot het aantal inwoners, wint een bezoek van the Mocktailclub ( = een mobiele bar met 120 mocktails op een stads-/gemeente-event van minstens 100 inwoners). Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren!

Terug naar alle nieuws

Laatst gewijzigd op: 15/01/20

Bookmark and Share