Maand van de Sportclub

Van 1 tot 30 september organiseert Sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdiensten de Maand van de Sportclub. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs in de kijker zetten en promoten bij de lokale bevolking. Ook in Laarne valt er heel wat te beleven. 

Zapsportavond 

Vrijdag 10 september 2021 van 17.00 tot 18.30 uur
Sportcentrum Veldmeers - Voor 6- tot 14-jarigen

Kiezen is niet eenvoudig. Ook niet in de vrije tijd. Tijdens de zapsportavond kunnen de deelnemers proeven van een divers sportaanbod: judo, basket, dans, voetbal, turnen, ... Sportievelingen die graag eens een andere sport willen proberen, kinderen die twijfelen over welke sport ze willen beoefenen, nieuwsgierigen, … ze zijn allemaal welkom! Deelnemers kunnen zo verborgen sporttalenten ontdekken of misschien de weg vinden naar een sportclub. 
In samenwerking met KBBC Sparta Laarne, Dansschool Nathalie Dierickx, Hoger Op Kalken, Gymclub Laarne, KVV Laarne-Kalken en Judoclub Kano Kwai

Pakjesrun

Vrijdag 10 september 2021 van 19.00 tot 20.00 uur

Sportcentrum Veldmeers - Jeugd en volwassenen

Geen tombolarun, maar wel een pakjesrun deze keer. Het opzet is eenvoudig. Hoe meer rondjes de deelnemers lopen, hoe meer of mooier de prijzen. Sowieso krijgt iedere deelnemer een goodie bag. 
Heel wat lokale handelaars werken mee aan dit initiatief door prijzen aan te leveren. De Sportraad en een aantal sportclubs staan mee in voor de organisatie.

Open trainingen

Tijdens de hele maand september organiseren verschillende clubs open trainingen op hun eigen locatie of in het Sportcentrum Veldmeers. Alle informatie vind je in het programma in bijlage (onderaan de pagina -> 2021_Programma Maand van de Sportclub).

Scholenveldloop

Woensdag 29 september 2021 - Namiddag

Sportcentrum Veldmeers - Laarnse scholen

De leerlingen van de Laarnse scholen kunnen hun looptalent tonen tijdens de scholenveldloop. Trommel jouw trouwste supporters op om jou aan de kant aan te moedigen terwijl je leeftijdsgenoten bekampt.