Karateclub Okinawa Kwai

Als karateclub willen we zoveel mogelijk mensen de kans bieden om kennis te maken met karate. Wij streven naar laagdrempeligheid op diverse vlakken. Karate omvat zoveel verschillende aspecten waardoor er wel voor iedereen een kans bestaat om zich verbonden te voelen met onze leuke sport. Wij bieden ruimte voor recreatieve en competitieve beoefening. Dit volgens ieders mogelijkheden en beschikbare tijd.

Als club wensen we ook aan de jeugd zoveel mogelijk de kans te bieden om kennis te maken met onze uiterst toegankelijke en plezante sport. Hierbij spreekt het voor zich dat wij iedere jongere met het nodige respect benaderen. De beste manier om te weten wie we zijn is om gewoon eens langs te komen. Train gerust mee en je zal meteen overtuigd zijn. We kijken ernaar uit!

Korte historiek

De club werd opgericht door Yves De Neve en Sibylle Vanrenterghem. De eerste openingstraining in Laarne werd gegeven op 13 november 1992. Hieruit kwamen dan ook de eerste leden voort. Heel wat leden hebben ondertussen ook hun zwarte gordel behaald. 

Onze clubleden doen ook op regelmatige basis mee aan wedstrijden zodat we ook fier kunnen zijn op de ondertussen verzamelde bekers en medailles.

We zijn trots op onze familiale club waar ouders samen met hun kinderen kunnen meetrainen en genieten van deze prachtige sport.

Ledenaantal

80 à 90

Doelpubliek

iedereen van 6 tot 99 jaar

Trainingsuren

  • maandag: 19.00 - 20.30 uur
  • donderdag: 20.30 - 21.30 uur
  • vrijdag19.00 - 20.30 uur

Sociale media

Adres

Leeweg 25 , 9270 Laarne
Tel.
0475 38 35 18
yves.de.neve@telenet.be
Website
www.okinawakwai.be

Voorzitter

Yves De Neve

Dukkeldamstraat 28 , 9000 Gent
GSM
0475 38 35 18
yves.de.neve@telenet.be