AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Help?! Ik organiseer ...

Organiseren, organiseren, wie z'n best doet zal het leren...?

Als je met je vereniging "iets" wil organiseren, kunnen deze pagina's een handige hulp en ondersteuning zijn.
Je kan hier een pak informatie terugvinden over allerlei verschillende zaken waar je rekening moet mee houden bij het organiseren van een fuif, een groot evenement, ...

Niksje

Onder de pagina goed georganiseerd vind je heel veel tips en informatie terug die van pas kunnen komen bij de organisatie van een evenement.
Dit kan gaan van het uitlenen van materiaal, aangiftes die je moet doen in verband met geluid, de aanvraag voor tijdelijke reclameborden, ...

Niksje

Verder kan je onder uitleendienst allerlei informatie vinden over het materiaal en de zalen die de gemeente ter beschikking stelt aan verenigingen - en in sommige gevallen aan particulieren.
Je kan er ook alle nodige documenten en formulieren terugvinden om de nodige aanvragen 'formeel' te regelen.
Om alles vlot en correct af te handelen, kunnen we namelijk enkel schriftelijke aanvragen (via de formulieren) aanvaarden!

Niksje

Tot slot kan je onder de rubriek evenementen alles terugvinden in verband met het organiseren van een evenement in Laarne.
Je kan er het evenementencharter van de gemeente terugvinden, alsook de formulieren om een evenement aan te geven, ...

Voor al je vragen in verband met het organiseren van een activiteit of evenement in de gemeente, kan je terecht bij de dienst vrije tijd en jeugd.

Niksje

We wensen je alvast veel succes met de organisatie van je activiteit of evenement!