AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Speelpleinwerking Bokal

Wat?

Bokal is het speelplein van Kalken en dat nu al 25 jaar lang. Het speelplein is de plaats waar kinderen elke dag opnieuw kunnen dansen, springen, ravotten, gek doen, … en dat samen met een gemotiveerde bende monitoren en een heleboel andere kinderen!

Het speelplein biedt een kindvriendelijke infrastructuur, een uitgebreid en gevarieerd speelaanbod en natuurlijk een enthousiaste groep monitoren om de kinderen een fantastische dag te laten beleven!

Speelplein Bokal opent de deuren in augustus en dit telkens van 8u tot 18u. De spelactiviteiten lopen van 9u tot 12u en van 14u tot 17u. Alle activiteiten zijn per leeftijdsgroep en steeds onder leiding van de enthousiaste monitorengroep.

Waar?

De speelpleinwerking gaat altijd door op de terreinen van de gemeenschapsschool De Zonnebloem, Nerenweg 7. De ingang ligt langs de Centrumwijk.

Doelgroep?

Alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar zijn welkom. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen meewerken als monitor.

Begeleiding

Een team van in totaal een 40-tal monitoren staat elke dag opnieuw klaar om alle kinderen een leuke, verrassende, creatieve, super-de-luxe dag te bezorgen. Alle animatoren van de speelpleinwerking hebben een cursus ‘animator in het jeugdwerk’ gevolgd of lopen hiervoor een stage in de loop van de werking.

Prijs

De dagprijs bedraagt € 5, de weekprijs bedraagt € 20. Inbegrepen in de prijs:

  • Dagelijks twee versnaperingen
  • Drank bij de lunch
  • Een volledig middagmaal per week
  • Zwemmen (week 1, 2, 3)
  • Daguitstap week 4
  • Speciale activiteiten per groep

Verzekering

Per kind betaal je € 3 per zomer voor de verzekering en alle administratie.

Fiscaal attest

De kosten voor het meespelen bij speelpleinwerking Bokal zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt hiervoor een fiscaal attest dat je kan toevoegen bij de belastingsaangifte. Dit attest wordt dan in de loop van de maand maart (van het jaar nadien) opgestuurd. Meer informatie kan je hier vinden.

Meer informatie

Wil je nog meer te weten komen over speelpleinwerking Bokal? Mail naar bokalken@hotmail.com of neem gerust eens een kijkje op de website van Bokal of bezoek de Facebookpagina.

logo bokal