AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Grabbelpas

grabbelpas

Wat?

Onder de noemer grabbelpas organiseert de dienst vrije tijd en jeugd in de kleine schoolvakanties (paas- en herfstvakantie) heel wat activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

De activiteiten kunnen sterk uiteenlopend zijn: knutselen, koken, een tekenworkshop, gezelschapsspelen, een uitstap naar een museum of een pretpark, … . Kinderen kunnen dan naar hartenlust grabbelen in het voorgestelde programma en (samen met de ouders) kiezen welke activiteit ze graag zouden doen.

Het programma van de activiteiten wordt ten laatste één maand vooraf bekend gemaakt via e-mail, het gemeentelijke infoboekje en een folder die in alle klassen van de lagere scholen wordt uitgedeeld.

Waar?

De activiteiten starten telkens om 9u30 tot en met 17u00. Er is vooropvang voorzien vanaf 8u30 en naopvang tot 17u30. De activiteiten gaan door in de lokalen in de Keistraat (achter de bib) ofwel op verplaatsing.

Doelgroep?

Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom voor de grabbelpas.

Begeleiding

Er worden steeds animatoren voorzien zodat de activiteiten onder voldoende begeleiding doorgaan.

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal dagen. De prijs per dag varieert rond de € 10. De prijs voor de volledige grabbelpas is een voordelige prijs en is afhankelijk van het aantal dagen grabbelpas.

Inschrijven

Inschrijving vooraf is verplicht. Dit kan via de webshop, je kan het inschrijvingsgeld online betalen.

Meer informatie

Wil je nog meer te weten komen over de grabbelpas? Je kan steeds contact opnemen met jeugd.cultuur@laarne.be of gewoon langskomen op de dienst vrije tijd en jeugd.

Afrika@home workshop herfstvakantie 2