AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF
  Jongerengids

Wat?

De jeugddienst is de gemeentelijke dienst voor de jeugd. De jeugddienst volgt het jeugdbeleid op in de gemeente, verzorgt allerlei jeugdadministratie, ondersteunt de jeugdraad, organiseert de grabbelpas, helpt actief bij de organisatie van de gemeentelijke speelpleinwerking Rollebolle, is het verzamelpunt voor allerlei vragen van en voor de jeugd in de gemeente, … .

Verder staat de jeugddienst ook in voor de ondersteuning van het lokale jeugdwerk met praktische hulp, het opvolgen van subsidiedossiers, het organiseren van vorming, het organiseren van de uitleendienst, … .

De jeugddienst is officieel een onderdeel van de dienst vrije tijd en jeugd en dit samen met de cultuurdienst en de uitleendienst. Je vindt de dienst vrije tijd en jeugd terug achter de bibliotheek in Laarne(Keistraat 5)

Op deze website vind je meer informatie over de jeugdraad, de diverse activiteiten voor de jeugd, de jeugdverenigingen, de uitleendienst enzovoort.

Contact

09/365 24 10 (Dagmar)

09/365 24 11 (Pieter-Jan)

0479/30 46 16 (tijdens uitstappen, …)

jeugd.cultuur@laarne.be 

Niksje

Actueel

Buitenspeeldag 2019

Binnenkort is het terug Buitenspeeldag! Dit jaar valt deze samen met de scholenveldloop, voor alle kinderen van de lagere scholen in Laarne en Kalken, nl. op woensdag 24 april 2019 van 13u30 tot 16u30. Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom! Laat je kind genieten van allerlei sporten en spelen… Maar ...
lees meer >>
Bekijk alle nieuws

Kalender

Een activiteit toevoegen ?
    Niets gevonden op .

    Snel Naar

    website gemeente Laarne
    Drugpunt WWL