AAA
rss
Printvriendelijke versie
PDF
  Jongerengids

Wat?

De jeugddienst is de gemeentelijke dienst voor de jeugd. De jeugddienst volgt het jeugdbeleid op in de gemeente, verzorgt allerlei jeugdadministratie, ondersteunt de jeugdraad, organiseert de grabbelpas, helpt actief bij de organisatie van de gemeentelijke speelpleinwerking Rollebolle, is het verzamelpunt voor allerlei vragen van en voor de jeugd in de gemeente, … .

Verder staat de jeugddienst ook in voor de ondersteuning van het lokale jeugdwerk met praktische hulp, het opvolgen van subsidiedossiers, het organiseren van vorming, het organiseren van de uitleendienst, … .

De jeugddienst is officieel een onderdeel van de dienst vrije tijd en jeugd en dit samen met de cultuurdienst en de uitleendienst. Je vindt de dienst vrije tijd en jeugd terug achter de bibliotheek in Laarne(Keistraat 5)

Op deze website vind je meer informatie over de jeugdraad, de diverse activiteiten voor de jeugd, de jeugdverenigingen, de uitleendienst enzovoort.

Contact

09/365 24 10 (Dagmar)

09/365 24 11 (Pieter-Jan)

0479/30 46 16 (tijdens uitstappen, …)

jeugd.cultuur@laarne.be 

Niksje

Actueel

6de editie Jeugdpoëzieprijs Melopee Laarne: Lydia Eijbersen laureaat

Jeugdpoëzieprijs in het kader van 100 jaar WOI De derde graad van het basisonderwijs werkt ieder jaar mee aan de Jeugdpoëzieprijs Melopee. Alle leerlingen maken een gedicht rond een bepaald thema en krijgen hiervoor begeleiding tijdens een workshop. Een jury kiest uit alle gedichten het meest or...
lees meer >>
Bekijk alle nieuws

Kalender

Een activiteit toevoegen ?
    Niets gevonden op .

    Snel Naar

    website gemeente Laarne
    Drugpunt WWL