5 december 2020 - Internationale dag van de vrijwilliger

Op 5 december vieren we de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk, een dag die we als gemeente aangrijpen om alle vrijwilligers massaal te bedanken!

Vrijwilligen in het jaar 2020 verliep niet altijd van een leien dakje.  In een jaar waarin we noodgedwongen afstand houden, contacten beperken en voorzichtig zijn, ons gezicht verstoppen achter een masker, angst hebben dat we zelf of één van onze naasten ziek worden,… was vrijwilligerswerk helemaal niet evident.  Misschien mocht je zelfs (even) niet vrijwilligen of heb je je opgegeven om je in te zetten als vrijwilliger tijdens deze coronacrisis.

Deze crisis onderstreept nog eens hoe belangrijk en betekenisvol vrijwilligerswerk is.  We zien een warme solidariteit tussen mensen,  waarbij jij als vrijwilliger het verschil maakt!

We bewonderen jouw ongeziene veerkracht om, zodra het kan, er weer tegen aan te gaan!  En vergeet vooral niet dat je sterk bent, je van samenwerken en netwerken houdt en de meest krachtige factor voor een warme samenleving bent!

Deze vrijwilligerskracht krijgt niets of niemand kapot!

Dank je wel voor het geduld en je inzet!

Ook zin om te vrijwilligen? 
Neem contact op met onze vrijwilligerswerking via 09 365 46 00 of info@laarne.be