Huldiging verdienstelijke sporters en kampioenen - corona-editie 2020

Gezien het bijzondere, voorbije coronaseizoen 2019-2020 waarin niet alle sportcompetities werden afgewerkt, is geopteerd om dit jaar enkel alle sportkampioenen en verdienstelijken in de lokale sport te huldigen. Het bestaande reglement voor de verkiezing van de sporttrofeeën is bijgevolg niet van toepassing dit jaar! Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zal een alternatieve huldiging of bekendmaking plaatsvinden in het voorjaar van 2021. 

Je kan wel voor 30 december 2020 op basis van de kandidaatsfiches (zie onderaan de pagina) een kandidatuur indienen voor: 

  • Een individuele sportkampioen
  • Een sportkampioenenploeg
  • Een individuele sporter
  • Een verdienstelijk individu

De finale beslissing over welke kandidaturen in aanmerking komen, ligt bij de jury. Kandidaturen zijn enkel ontvankelijk als het gaat om prestaties die geleverd zijn tijdens het sportseizoen 2019-2020 en tussen 1 december 2019 en 30 december 2020. Per fiche kan er slechts 1 kandidatuur worden ingediend.

Alle informatie deze editie, de manier om een kandidatuur in te dienen, de verschillende categorieën en extra's die aangeleverd moeten, is te vinden in de kandidatuursfiche.