Huldiging sportlaureaten 2020

Geen officiële huldiging dit jaar voor de sportlaureaten, maar de sportdienst en sportraad zorgen voor een alternatieve viering. Ook een speciale vermelding voor al wie bleef of (her)begon met sporten!

Het coronavirus gooide het leven in 2020 serieus overhoop. Ook de professionele en amateursporters werden niet ontzien. Het sportseizoen werd vroegtijdig stopgezet, kampioensvieringen geannuleerd. Toch hebben het afgelopen jaar heel wat sporters en vrijwilligers van sportclubs – in vaak moeilijke omstandigheden – het beste van zichzelf gegeven. Zij verdienen het dus om in de bloemetjes te worden gezet.

De Sportdienst en Sportraad deden zoals gewoonlijk een oproep om deze verdienstelijke sporters en vrijwilligers te melden. Er kwamen heel wat reacties binnen.
Gezien de omstandigheden is een officieel inhuldigingsmoment helaas niet aan de orde. De Sportdienst werkte echter een coronaveilig alternatief uit. Alle sportlaureaten worden individueel uitgenodigd om hun trofee in ontvangst te nemen. Met die trofee mogen ze dan op de foto. Vanaf maart krijgen die foto’s een ereplaats in de Sporthal Veldmeers.

Op onze website en de gemeentelijke facebookpagina krijgen de laureaten eveneens de nodige aandacht. Daarnaast willen de Sportdienst en de Sportraad in deze ‘corona-editie’ een speciale vermelding voor iedereen die tijdens de pandemie is blijven bewegen of terug is beginnen sporten.

Gepubliceerd opdonderdag 11 feb 2021 om 13:22