Gunstige prijsvoorwaarden bij aankoop CO₂-meter voor inwoners van Laarne

We kochten recent een aantal CO₂-meter aan voor onze scholen en buitenschoolse kinderopvang. We deden dit via de groepsaankoop van Logo Gezond+ aan gunstige voorwaarden. Diezelfde voorwaarden kunnen we nu ook aanbieden aan alle inwoners, zelfstandigen, bedrijven en contactberoepen.

Logo Gezond+ selecteerde twee firma's / CO₂-meters. De toestellen voldoen aan de vereisten zoals gesteld door de Vlaamse Overheid en de vooropgestelde prijzen zijn geldig voor bestellingen tot uiterlijk eind december 2021.

  • Firma Laagom uit Leuven - Type SA 1200 p – 117, 98 euro inclusief BTW, adaptor en verzendingskosten binnen Laarne/Kalken. Contact en info over dit toestel via 0478 60 84 81.

  • Firma ATAL uit Nederland - Type ATAL –ENV-serie MB450NV – 144 euro inclusief BTW en adapator + 5 euro administratieve kosten en verzending binnen Laarne/Kalken. Contact en info via +31-(0)299-630610.

Naast deze twee firma’s is er ook in Laarne een verdeler van CO₂-toestellen die pas is opgestart en ook goede en conforme CO₂-meters aanbiedt. Wie dus liever een lokale zelfstandige een hart onder de riem steekt kan dit ook.

  • Firma AM Instruments uit Laarne - Type Aranet4  – 180,29 euro inclusief BTW, administratie en verzendingskosten. Contact en info via 09 273 52 09 of 0495 57 81 85.


Hoe verloopt de aankoop van deze toestellen aan gunstige voorwaarden ?

Stuur een mail naar co2meter@laarne.be met daarin volgende gegevens:

  • burgers : naam – adres – tel – e-mailadres – type toestel/firma en aantal stuks
  • zelfstandigen/contactberoep/bedrijven : naam bedrijf – contactpersoon – adres – tel – e-mailadres -  type toestel/firma en aantal stuks – KBO nr voor factuur.

We bundelen de aanvragen per week en sturen ze naar de juiste firma door. Die stuurt vervolgens zelf een ontvangstbevestiging van de aanvraag, factureert en verstuurt je het toestel / de toestellen.

Wat is een CO₂-meter + belang ervan?

Een CO₂-meter is een eenvoudig te bedienen toestel dat, door middel van waarden en lichtjes, informatie geeft over de behoefte aan ventilatie in een ruimte. Een goede ventilatie is van groot belang om een gezond binnenmilieu te creëren. CO₂-concentratie is een goede indicator voor verluchting. Een te hoge concentratie geeft aan dat er actie nodig is.

Gepubliceerd opdinsdag 8 jun 2021 om 15:25