Groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij provincie Oost-Vlaanderen

Als inwoner van Oost-Vlaanderen kan je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de provincie.

Zonnepanelen blijven een slimme investering. Zo kan je besparen op je energiekosten en draag je jouw steentje bij aan een beter leefmilieu. Deze groepsaankoop biedt het voordeel dat je zonnepanelen kan aankopen voor een scherpe prijs met de nodige garanties en begeleiding. 

Voeg een thuisbatterij toe aan je zonnepanelenpakket als je je zonne-energie wilt opslaan om je zelfconsumptie te vergroten. Ook wie al zonnepanelen heeft kan intekenen op het aanbod van de thuisbatterij.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je vrijblijvend in, deel enkele gegevens en ontvang meteen een persoonlijk voorstel. Jij kiest of je dit voorstel accepteert of niet.
  • Ga je akkoord dan zal de leverancier contact met je opnemen en volgt er een bezoek ter plaatse. Alvorens de leverancier langskomt, zal gevraagd worden om een waarborg van 150 euro te betalen. Beslis je om niet in te stappen op dit groepsaanbod, dan wordt de waarborg integraal terugbetaald.
  • Op basis van deze inspectie maakt de leverancier een definitieve offerte op. Ga je hiermee akkoord, dan wordt een datum voor plaatsing ingepland.

Meer informatie: