Groepsaanbod zonnepanelen Energiehuis BEA en Energent

In samenwerking met Energiehuis BEA en energiecoöperatie Energent bouwt de gemeente Laarne een groepsaanbod renovatie uit. Dit groepsaanbod biedt je enerzijds de nodige begeleiding, ontzorging en objectief advies en zorgt er anderzijds voor dat je kan rekenen op zorgvuldig geselecteerde aannemers aan correcte prijzen.

Iedereen om je heen lijkt zonnepanelen te plaatsen, maar jij weet niet hoe er aan te beginnen? Doe dan beroep op het groepsaanbod zonnepanelen binnen het project zonnestad, waarbij jij deskundig advies krijgt van A tot Z en kan intekenen op een voordelige offerte van vooraf geselecteerde installateurs.

Hoe verloopt deze groepsaankoop?

  • Snelle simulatie - Bij aanmelding krijg je meteen een indicatieve, automatische simulatie. Je krijgt een duidelijk beeld van het ideale aantal zonnepanelen voor jouw verbruik en wat je kan besparen op je energiefactuur.
  • Berekening op maat - In de vervolgstap kan je dan een telefonisch advies boeken of een berekening op maat vragen. Zo krijg je snel en laagdrempelig een goede analyse met de concrete prijzen van de partner-aannemers voor zonnepanelen op je dak, opbrengst en terugverdientijd! Bevalt deze jou dan kan je een aannemersbezoek aanvragen.
  • Offerte aannemer - Bij interesse vraagt Zonnestad een partner-installateur om bij jou langs te komen voor een detailofferte. De aannemer contacteert je om een plaatsbezoek in te plannen. Op basis van de bevindingen ter plaatse maakt hij een detailofferte die Zonnestad ook nog eens controleert.
  • Bevestiging offerte - Ben je tevreden over de offerte? Dan kan je de bestelling bevestigen door de offerte te ondertekenen. Breng Zonnestad op de hoogte van je ondertekening, dan volgen zij de uitvoering mee op. PS: pas vanaf hier ga je een aankoopverplichting aan.
  • Plaatsing - De aannemer verwittigt zo’n 2 weken op voorhand wanneer de plaatsing kan doorgaan. De aannemer brengt eveneens alles in orde voor de keuring.
  • Keuring en ingebruikname – Na plaatsing volgt een bezoek door de keurder. Is de keuring geslaagd, dan meldt de aannemer je installatie aan bij Fluvius voor ingebruikname. Je ontvangt daarna van Fluvius een G-code om je premie aan te vragen.

Meer informatie?