Geef uw opmerkingen door over het Mobiliteitsplan Laarne tijdens het openbaar onderzoek

Laarne wil haar mobiliteits- en verkeersbeleid herzien en aanpassen aan de actuele noden en uitdagingen. De gemeenteraad stelde een voorlopige versie van het Mobiliteitsplan vast. Tijdens een openbaar onderzoek (10 mei - 5 juli 2021) kan je nu opmerkingen of suggesties doorsturen.

Informatievergaderingen over dit mobiliteitsplan konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom organiseren we  een openbaar onderzoek.

Opmerkingen en suggesties kan je op drie manieren bezorgen:

  • Stuur een (aangetekende) brief ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 2 te 9270 Laarne met daarin je opmerkingen.
  • Geef je brief persoonlijk af aan het onthaal van het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Je ontvangt een bewijs van afgifte.
  • Mail je opmerkingen t.a.v. het college van burgemeester en schepenen naar mobiliteit@laarne.be.


Het openbaar onderzoek loopt van 10 mei 2021. Opmerkingen moeten ons ten laatste bereiken op 5 juli 2021 (voor brieven geldt de postdatum als bewijs). Enkel brieven die tijdig aankomen, en voorzien zijn van uw naam en adres, worden verder behandeld. Anonieme berichten worden niet in het openbaar onderzoek opgenomen.

Gepubliceerd opdinsdag 4 mei 2021 om 14:27