Extra glasbol aan de Heirweg tijdens feestperiode

Om de mogelijke toevloed van glazen flessen en bokalen op het einde van het jaar en bij het begin van 2021 aan te kunnen, plaatst VERKO tot 31 januari 2021 extra glasbollen in de regio Dendermonde-Wetteren.

Verko laat de glascontainers iedere week ledigen, maar toch kan door een enorme aanvoer van glas op korte tijd een container vol geraken. In dit geval vraagt VERKO om het glas opnieuw mee te nemen naar huis of om naar een andere container in de buurt te gaan. Glas naast de volle container plaatsen, hoort niet. Je riskeert dan een boete voor sluikstorten.

De extra glasbollen bevinden zich op de volgende locaties: Donklaan (politiekantoor) en Leopolddreef in Berlare, Stationsstraat en Platteput in Buggenhout, aan de sporthal in Oudegem, Begijnhoflaan en Mechelsesteenweg in Dermonde, Breestraat in Sint-Gillis, Dokter H. Hyleboslaan en Mergelbeek in Hamme, Heirweg in Laarne, Meysveld in Lebbeke, Kruisstraat in Melle, Warandestraat en Schrijakkerstraat in Wetteren en Scheldbrugstraat in Wichelen.

Gepubliceerd opdonderdag 3 dec 2020 om 11:38