Drive-inbioscoop

Noteer donderdag 26 augustus in de agenda en haal je mooiste bolide uit te garage voor een heuse drive-in bioscoop op de weide aan het Prullenbos! Een kwartiertje na zonsondergang (rond 21.30 uur) kan je vanuit de wagen genieten van La Bonne Épouse, een Frans komisch drama met Juliette Binoche in de hoofdrol.

De film speelt zich af in de Moezelstreek, eind 1967. Paulette Van Der Beck en haar man runnen al jaren een huishoudschool. Hun missie is om tienermeisjes te trainen om perfecte huisvrouwen te worden die onderdanig zijn aan hun man. Na de plotselinge dood van haar man ontdekt Paulette dat de school op de rand van het faillissement staat en moet ze kordaat optreden. Maar terwijl voorbereidingen worden getroffen voor de 'Beste huishouden competitie-televisieshow', beginnen zij en haar levendige studenten te twijfelen aan het nut ervan. La Bonne Épouse is een humoristische en satirische kijk op een universeel verhaal over solidariteit en gendergelijkheid.

Reserveren is noodzakelijk via iets aanvragen > tickets. Inschrijven doe je per wagen (je betaalt dus ook 10 euro per wagen, niet per persoon). Er mogen maximaal 5 personen in een wagen plaatsnemen. 

Ter plaatse kunnen drankjes en snacks aangekocht worden. Eigen eten en drinken meebrengen, is niet toegelaten.

Er is ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de tafelbarbecue voorafgaand aan de film. Inschrijven hiervoor doe je via deze link.