Break uit jezelf

Probeer buiten(gewone) en spectaculaire sporten uit zoals skaten, freerunning, breaking … ! Leef je uit in de sportcontainer, tijdens de ninja run, op de boulderrots en de IPitUp-bank. Break uit jezelf is hét urban sports evenement waar je moet bij zijn! Dat vindt ook Gerben Tuerlinckx, want de influencer komt zelf allerlei sporten uittesten. En... er zullen nog verrassende special guests hun opwachting maken.

Naast coole buitensporten, is er een aanbod voor jongeren kinderen en families. Er zijn creatieve workshops (van Playmobil met diorama-artist Ben De Praetere, rond schilderen, tekenen of graffiti, ...). Je kan langskomen in het VIP2024-dorp of je uitleven op het BMX-parcours en springkastelen. Voor de ambiance zorgen dj-sets van Ward Foster en Robin Verhoeven. Er zijn eet- en drankstandjes om de dorst en honger te stillen. 12 mei is Moederdag, dus uiteraard wordt ook aan alle aanwezige mama's gedacht!

Neem ook deel aan de recordpoging beachball om 16.30 uur. Palletjes worden voorzien (en mag je meenemen naar huis als souvenir). 

Praktisch

  • Wanneer? Zondag 12 mei 2024 van 11.00 tot 17.00 uur
  • Voor wie? De focus ligt op jongeren van 10 tot 16 jaar, maar jongere kinderen (met hun familie) zijn ook zeker welkom.
  • Gratis en inschrijven niet nodig!
  • Meld je bij aankomst aan aan het onthaal. Daar krijg je een deelnemerskaart die je kan laten afstempelen. Bij minimaal 3 stempels heb je recht op een ijsje, een gadget en een tombolaticket.
  • Nog meer info via deze link

I.s.m. Sport Vlaanderen, de Jan Vertonghen Foundation, lokale sportclubs en Mariagaard.