Huis aan huis afhaling afvalfracties

Verko zamelt aan huis heel wat verschillende afvalsoorten in. Huisvuil en grofvuil gaan naar een professionele verbrandingsinstallatie met energierecuperatie. Het andere afval is bestemd voor recyclage. Welk afval wanneer wordt opgehaald, kan je lezen in de ophaalkalender. 

Het afval zet je buiten vóór 7 uur ’s ochtends op de dag van de ophaling of na 20 uur de dag voorheen en dit op een goed zichtbare plaats aan de straatzijde.

Wat aanbieden?

Hoe aanbieden?

Meer info over tarieven, gft-containers, stickers, ... zie website VERKO

Vergeet je afval nooit meer dankzij de app Recycle!

Je afval vergeten buiten te zetten? Of het verkeerde vuilnis aangeboden? Dankzij Recycle! is dat verleden tijd. Ontdek alle niet te missen voordelen en installeer de app.

Huis-aan-huisophaling

Je ziet onmiddellijk welk afval je wanneer moet buiten zetten. Stel Recycle! ook zodanig in dat je op zelf gekozen momenten een notificatie ontvangt. Zo bied je jouw vuilnis nooit meer te laat of op de verkeerde dag aan.

In de kalender vind je bovendien een handig overzicht van de ophaalmomenten per maand.

Inzamelpunten

Zoeken naar info over recyclageparken, kringloopwinkels, glasbollen, inzamelpunten voor batterijen, etc. is verleden tijd. Met Recycle! heb je hun locaties en openingsuren altijd bij de hand. 

Sorteergids

Heb je vragen over sorteren? Ook daarop vind je alle antwoorden in de app. Net als tips om beter te recycleren. 

Installeer de app

Je kan de app gratis downloaden via de iTunes App Store of op Google Play. Of scan de QR-code in met je smartphone