Actuele wegenwerken

Om u zo goed mogelijk te informeren over wegen- en andere werken, sommen wij hier de belangrijkste projecten op. U zal hier steeds de meest actuele info vinden.

 

  • Start werken Kasteeldreef
In de Kasteeldreef worden drie verzakkingen in de fietssuggestiestrook en de verhoogde inrichting aan het kruispunt met de Hoogstraat hersteld.
De werken starten op donderdag 2 juli 2020 en zullen vermoedelijk 1 week duren. Daarna dienen de herstelde stroken nog drie weken uit te harden. De Kasteeldreef zal, van het kruispunt met de Hoogstraat tot aan het Kasteel, afgesloten worden voor ALLE doorgaand verkeer in beide richtingen en dit gedurende vier weken.
De omleiding loopt in beide richtingen via de Achterdreef en de Hoogstraat. Omdat de hele breedte van de verhoogde inrichting wordt hersteld, zal er enkel toegang zijn tot de Kasteeldreef vanaf het kruispunt met de Eekhoekstraat/Mellestraat.De bewoners van de woningen 25 tot 37 zullen in de eerste week van de werken niet met hun voertuigen op hun oprit kunnen. Daarna, tijdens de uithardingsperiode, zullen er rijplaten geplaatst worden. De werfzone ter hoogte van huisnummer 5 is aan overkant van de woning. De oprit van deze bewoners blijft bereikbaar.