Buurtrestaurant

Dienstencentrum ' t Binnenhof
‘Ons buurtrestaurant’ - gezelligheid troef!
‘Samen eten verbindt’! Ben je het beu alleen te moeten eten? Vind je het een opdracht om dagelijks zelf je eten klaar te maken? Of wil je gewoon samen met anderen een lekkere en gezonde maaltijd eten? Dan ben je zeker welkom in het buurtrestaurant van het dienstencentrum ’t Binnenhof.

Voor wie? Onze deur staat open voor alle inwoners van Laarne en Kalken die graag samen eten.

Voor €8,50 (verminderingstarief €5) krijg je een gezonde, gevarieerde, warme maaltijd bestaande uit soep, hoofdgerecht en een dessert.

Je kan zelf kiezen hoeveel dagen je komt eten: dagelijks, 1 of meerdere dagen per week. Reserveren kan tot 15 u de dag vόόr dat je de maaltijd nuttigt, bv donderdag kan je reserveren tot 15 u als je de vrijdag komt eten.
We verwachten iedereen om 12 uur in het dienstencentrum.

Broodjes met soep
Dagelijks zijn er ook broodjes te verkrijgen.
Je hebt de keuze uit een half stokbrood of 3 sandwiches met soep. Er is verschillend beleg mogelijk. Ook voor de broodjes verwachten we je om 12 uur.
Kostprijs: € 4

Hoe inschrijven?
Neem tijdig contact op met Nathalie, centrumleider, zodat zij er kan voor zorgen dat ook voor jou de tafel gedekt staat.
Aline, medewerker buurtrestaurant, ontvangt je de eerste keer persoonlijk, en zorgt ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt.
Hoe betalen?
Maandelijks ontvang je een factuur.

Locatie

Dienstencentrum ' t Binnenhof
Colmanstraat 51 , 9270 Kalken (Laarne)

Contact

Organisatie

Dienstencentrum 't Binnenhof
Colmanstraat 51 , 9270 Kalken (Laarne)