• za18 mei 2024van20:00 uurtot21:30 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
Een helikopter vliegt naar de vuilbak. De trots van de Belgische kust. De iconische redder op zee, maar nu … vergaan en versleten. De laatste vlucht… Hij moet plaats maken voor iets nieuwer, sneller, blitser. Een vader ziet niet meer, een vader vliegt niet meer, hij is geen held, maar gewoon een … mens. Heeft hij ooit zijn eigen kinderen gezien, vanuit de lucht? Aan de keukentafel? Of enkel drenkelingen, heldendom en stoere avonturen?

Eén acteur (Tom Van Landuyt) en twee muzikanten (Pieter De Praetere en Elisabeth De Loore) brengen het verhaal met Beethoven als vertrekpunt en landingsbaan. Het verhaal van een helikopterpiloot die blind wordt maar misschien daardoor zijn kind voor het eerst écht ziet.

Kruip mee in het hoofd, de oren en de ogen van een vader en zijn kinderen. Een verhaal over heldendom en menselijkheid aan boord van een wilde BRODER muziek+theater-vlucht. Beleef dit avontuur vanuit een cockpit vol met kabels, gitaren, synths en toetsen. Eén wervelende geluidsmachine slaat op drift, zal hij ooit terug vliegen?

Meer info : WWW.BRODER.BE

ism. CC CASINO KOKSIJDE / DEFENSIE

Locatie

Zaal Skala
Colmanstraat 51 , 9270 Kalken

Prijs

  • Basistarief 15

Leeftijd

vanaf 10 tot 99 jaar

Organisatie

CC Nova Wetteren
Molenstraat 2B , 9230 Wetteren