• zo7 mei 2023van15:00 uurtot16:00 uur
tuin Eetcafé Pastorij
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS activiteit.
To & Hare maat zijn dikke (to)maten die zin hebben in tomatensoep met balletjes. Maar waar kan je balletjes voor de soep vinden? Samen met de kinderen trekken ze over berg en dal, gaan ze op bezoek bij een gier en een krokodil, ontmoeten ze een schele leeuw en helpen ze een verloren gelopen pinguïn op weg. Dit allemaal tijdens hun zoektocht naar echte balletjes. Geen belletjes, geen strandbal, geen glazen bal, maar wel soepballetjes.
Theater Tomaat bestaat uit Mieke De Graeve (actrice en productieleider) en Niki De Sitter (actrice en scenariste). Beiden zijn gebeten door de theatermicrobe en volgden dan ook een opleiding in die richting. Samen met Vincent Aernout (techniek en productiemanagement) brengen ze bedrijfs- en kindertheater en organiseren ze musicalkampen.
Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Kinderen moeten in het gezelschap zijn van een begeleider.

Locatie

tuin Eetcafé Pastorij
Kalkendorp 6 , 9270 Kalken (Laarne)

Prijs

  • Basistarief 5

Leeftijd

vanaf 3 tot 6 jaar

Organisatie

Lokaal bestuur Laarne
Dorpsstraat 2 , 9270 Laarne