• wo13 oktober 2021van15:00 uurtot15:40 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
Theater Speelman
Pluche
De Knuffelbeer of kortweg Knuffel bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een klein percentage plastic, maar voor het overgrote deel uit … pluche! Er zijn heel wat getuigenissen over de troost, gezelschap, bescherming, … en zelfs liefde die deze knuffels krijgen en zelf lijken te geven. Dan werpt de vraag zich op: … leven ze? Theater Speelman waagt zich aan een humoristisch, magisch en wetenschappelijk experiment met de knuffels van het publiek om die vraag te beantwoorden.
Theater Speelman is geesteskind van Stan Reekmans. Hij nam ook de regie van Pluche voor zijn rekening, een voorstelling over geborgenheid, troost, vreugde, gezelschap, bescherming… maar vooral over fantasie, veel fantasie! Tijdens de voorstelling staat Reekmans samen op de planken met Tineke Caels.
Deze voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Voor de voorstelling brengen kinderen hun knuffel mee die ze achteraf uiteraard ongehavend terugkrijgen.
GC De [2] Dorpen
Skala
5 euro

Locatie

Zaal Skala
Colmanstraat 51 , 9270 Kalken

Prijs

  • Basistarief 5

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Organisatie

Lokaal bestuur Laarne
Dorpsstraat 2 , 9270 Laarne