• wo28 oktober 2020van15:00 uurtot15:40 uur
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Theater Speelman - Pluche
De Knuffelbeer of kortweg Knuffel bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een klein percentage plastic, maar voor het overgrote deel uit … pluche! Er zijn heel wat getuigenissen over de troost, gezelschap, bescherming, … en zelfs liefde die deze knuffels krijgen en zelf lijken te geven. Dan werpt de vraag zich op: … leven ze? Theater Speelman waagt zich aan een humoristisch, magisch en wetenschappelijk experiment met de knuffels van het publiek om die vraag te beantwoorden.
Theater Speelman is geesteskind van Stan Reekmans. Hij nam ook de regie van Pluche voor zijn rekening, een voorstelling over geborgenheid, troost, vreugde, gezelschap, bescherming… maar vooral over fantasie, veel fantasie! Tijdens de voorstelling staat Reekmans samen op de planken met Tineke Caels.
Deze voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Kinderen jonger dan zes jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Voor de voorstelling brengen kinderen hun knuffel mee die ze achteraf uiteraard ongehavend terugkrijgen.

Locatie

Zaal Melopee
Keistraat 5 , 9270 Laarne

Prijs

  • Basistarief 5

Leeftijd

van 3 tot 6 jaar

Organisatie

Gemeentebestuur Laarne
Dorpsstraat 2 , 9270 Laarne